MOVE Mobility

 

Team

Reyhaneh Safari

Urban Planner

Mobility Planning, Knowledge Transfer

Het creëren van duurzame en leefbare steden heeft mijn grote interesse. Toenemende verkeersopstoppingen vormen een groot probleem in grootstedelijke gebieden over de hele wereld, waaronder de meeste steden in Iran. Momenteel doe ik een Master Spatial Planning aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en werk ik bij MOVE Mobility.

Telefoon

+31 (0)6 8755 6199

LinkedIn

 

Mijn ambitie is het bouwen van een nieuwe brug tussen Iran en Nederland.

 

Het creëren van duurzame en leefbare steden heeft mijn grote interesse.

Toenemende verkeersopstoppingen vormen een groot probleem in grootstedelijke gebieden over de hele wereld, waaronder de meeste steden in Iran. Ik ben opgegroeid in Teheran, een stad die dringend behoefte heeft aan duurzame oplossingen.

In Iran heb ik Urban Development Engineering gestudeerd. Met deze achtergrond kwam ik naar Nederland om Urban and Regional Planning te studeren. Toen ik in Nederland aankwam was ik verbaasd over de multimodaliteit in dit land. Daarom heb ik besloten om mijn stage en scriptie over Mobility Planning in Iran te doen bij MOVE Mobility.

Momenteel doe ik een Master Spatial Planning aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en werk ik bij MOVE Mobility. Mijn ambitie is het bouwen van een nieuwe brug tussen Iran en Nederland.