MOVE Mobility

 

Team

Shravan Shah

Urban Planner

Urban Planning en GIS

Ik ben geïnteresseerd in het creëren van veerkrachtige stedelijke gebieden door middel van mensgerichte ontwerpen, en ook in het slaan van een brug tussen informatietechnologie en transportplanning. Ik geloof dat duurzame transport- en mobiliteitsinterventies de sleutel zijn tot een betere toekomst voor onze planeet. Voordat ik verhuisde naar Nederland om zelf de Nederlandse “fietscultuur” te ervaren heb ik in India de studie Computerwetenschappen en GIS afgerond. Aan de Universiteit van Amsterdam studeerde ik vervolgens Urban and Regional planning. Voor mijn indiensttreding bij MOVE Mobility werkte ik als stedelijke onderzoeker bij het Centrum Wiskunde en Informatica.

Telefoon

+31 (0)6 8342 3081

LinkedIn

 

Het overdragen van Nederlandse kennis op het gebied van duurzaam vervoer naar Azië is mijn doel.

 

Ik ben geïnteresseerd in het creëren van veerkrachtige stedelijke gebieden door middel van mensgerichte ontwerpen, en ook in het slaan van een brug tussen informatietechnologie en transportplanning. Ik geloof dat duurzame transport- en mobiliteitsinterventies de sleutel zijn tot een betere toekomst voor onze planeet.

Voordat ik verhuisde naar Nederland om zelf de Nederlandse “fietscultuur” te ervaren heb ik in India de studie Computerwetenschappen en GIS afgerond. Aan de Universiteit van Amsterdam studeerde ik vervolgens Urban and Regional planning.

Voor mijn indiensttreding bij MOVE Mobility werkte ik als stedelijke onderzoeker bij het Centrum Wiskunde en Informatica.