MOVE Mobility

 

Team

Imran Hasan Ahmed

Urban Planner

Mobility Planning, Knowledge Transfer

Omdat reizen een van mijn favoriete hobby’s is, bezocht ik veel landen in het Midden-Oosten en Europa. In 2007 kwam ik voor het eerst in Nederland. Hier zag ik hoe goed het Nederlandse verkeers- en vervoersysteem  en het landgebruik waren georganiseerd. Met steeds meer aandacht voor het milieu en de behoefte aan duurzaam vervoer wordt de Nederlandse aanpak gezien al een voorbeeld van ‘best practice’. Dit was voor mij reden in mijn Master thesis te kiezen voor Nederland als succesvol voorbeeld. Na de middelbare school studeerde ik civiele techniek aan de Universiteit van Salahadeen in de Koerdistan regio in Irak. Na mijn afstuderen werkte ik als zelfstandig civiel ingenieur, en ook samen met de VN-Habitat organisatie en verschillende ministeries in de Koerdistan Regio. Mijn ambitie is kennis en ervaring vanuit Nederland naar de Koerdistan regio/Irak en het Midden-Oosten te brengen. Sinds 2012 werk ik bij MOVE Mobility als consultant voor de Midden-Oosten markt.

Telefoon

+964 770 145 0812 of +31 (0)6 8476 5522

LinkedIn

 

In mijn plannen voor de toekomst heeft het overbrengen van kennis en ervaring vanuit Nederland naar mijn land van herkomst en het Midden-Oosten grote prioriteit.

 

Omdat reizen een van mijn favoriete hobby’s is, bezocht ik veel landen in het Midden-Oosten en Europa. In 2007 kwam ik voor het eerst in Nederland. Hier zag ik hoe goed het Nederlandse verkeers- en vervoersysteem  en het landgebruik waren georganiseerd. Met steeds meer aandacht voor het milieu en de behoefte aan duurzaam vervoer wordt de Nederlandse aanpak gezien al een voorbeeld van ‘best practice’. Dit was voor mij reden in mijn Master thesis te kiezen voor Nederland als succesvol voorbeeld.

Na de middelbare school studeerde ik civiele techniek aan de Universiteit van Salahadeen in de Koerdistan regio in Irak. Na mijn afstuderen werkte ik als zelfstandig civiel ingenieur, en ook samen met de VN-Habitat organisatie en verschillende ministeries in de Koerdistan Regio.

Mijn ambitie is kennis en ervaring vanuit Nederland naar de Koerdistan regio/Irak en het Midden-Oosten te brengen. Sinds 2012 werk ik bij MOVE Mobility als consultant voor de Midden-Oosten markt.