MOVE Mobility

 
switch to English

MOVE Mobility

MOVE Mobility verbetert de bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid en economische vitaliteit

In landen, regio's en steden door ondersteuning te bieden bij het opzetten van een duurzaam vervoer- en mobiliteitsysteem...

Zo werkt “Een nieuwe kijk op bereikbaarheid”

Verkeerskunde heeft in het in maart uitgekomen nummer uitgebreid geschreven over “Een nieuwe kijk op bereikbaarheid”. Acht personen gaven hun mening over dit thema. Samen met CE Delft heeft MOVE Mobility, met diverse opdrachtgevers, w.o. Milieudefensie, I&W, Goningen/Assen en Tilburg, aan de wieg gestaan van deze “Nieuwe kijk op bereikbaarheid”.

MOVE Mobility en openbaar vervoer

MOVE Mobility is als ontwikkelaar van o.a. de Mobiliteitsscan zeer goed ingevoerd in de data en rekentechnieken van de modellen van het Rijk. Wij gebruiken onze eigen tools om bijvoorbeeld OV-dienstregelingen in te lezen en die te wijzigen voor de verkenning van de effecten van nieuwe lijnen en andere aanpassingen van dienstregelingen.

Reyhan Safari inspireert studenten in Istanboel

Het sociale innovatieplatform Imece heeft een 10 weken durend programma “Smart and Sustainable Urban Mobility” ontwikkeld dat is bedoeld om middelbare scholieren en studenten te laten nadenken over de toekomst van vervoer. Het Nederlandse Consulaat-Generaal in Istanboel heeft het evenement gesponsord.