MOVE Mobility

 

Team

Tonny Bosch

Director MOVE Mobility Consulting

Mobility Planning, Knowledge Transfer

The best way forward is to start off with a vision and an idea, followed by defining and making small steps towards achieving that vision.

Telefoon

+31 (0)6 5357 6317

LinkedIn

 

Betere steden helpen vormgeven, dat is mijn drijfveer.

 

‘Betere steden helpen vormgeven’, dat is mijn drijfveer. Geïnspireerd door het gedachtegoed van Henk Goudappel die ik ontmoette tijdens mijn studie aan de Verkeersacademie (1975-1979) en mijn eerste baan (1979-1980) bij het toenmalige BGC (Bureau Goudappel Coffeng).

Zeker in mijn periode als directeur bij Goudappel Coffeng (1991-2011) heb ik geleerd dat van groot naar klein werken het meeste resultaat oplevert. Het durven (en moeten) stellen van de vraag ‘Wat voor stad wil je’? aan bestuurders hoort bij mijn opgaven.

Mobiliteit blijft voor mij een belangrijk thema; de andere puzzelstukjes als economie, milieu en kwaliteit van de openbare ruimte maken de opgave des te boeiender!

Ik heb verkeerskunde gestudeerd aan de Verkeersacademie in Tilburg. Na een start bij Goudappel Coffeng in 1979 werkte ik van 1981 tot 1992 bij Buro voor Verkeerskundige Advisering te Raalte. In 1992 keerde ik terug bij Goudappel Coffeng. De laatste tien jaar als lid van het directieteam. Daarnaast was ik voorzitter van de raad van bestuur ICU en lid van de toetsingscommissie Post HBO van de NHTV.