MOVE Mobility

 

Projecten

Ontwikkeling van de werkgevers BMI

MOVE Mobility R&D werkt samen met BUAS aan de eerste toepassing van de Werkgevers BMI om gedeelde praktijkervaring op te bouwen en daarmee een beschrijving van het werkproces voor andere consultants te definiëren en waar nodig de huidige toepassing te verbeteren.

Jaar

2020

Locatie

Nederland

Opdrachtgever

Breda University of Applied Sciences BUAS

Partners

De afgelopen jaren hebben de Brabantstad partners sterk geïnvesteerd in data-gedreven mobiliteitsbeleid ondersteunde innovaties. Met name op het gebied van fietsbeleid heeft een grote ontwikkeling plaatsgevonden. Als uitvloeisel van verschillende innovaties en ontwikkelde samenwerkingen is de Werkgevers BMI ontwikkeld in samenwerking met de Breda University of Applied Sciences (BUAS). In december 2019 is de eerste versie van de Werkgevers BMI (afgekort BMI) opgeleverd, waarin naast fietsbereikbaarheid ook de andere modaliteiten en ketens van modaliteiten zijn geïntegreerd.

In het ontwikkelproces van de BMI zijn afspraken gemaakt met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat over de mogelijkheid om ook scenario’s door te kunnen berekenen door middel van de mobiliteitsscan in combinatie met NRM of bijvoorbeeld het model van BBMA. In de uitwerking van de BMI is intensief samengewerkt met MOVE Mobility, die actief aan de ontwikkeling van de Mobiliteitsscan heeft bijgedragen.